CAFETARIA VULCANO

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 127 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Cafetaria Vulcano. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2024 om 11:58 Heb ruim anderhalf uur moeten wachten , maar had saus erbij besteld die zat er ook nog niet bij beetje jammer allemaal
26 mei 2024 om 0:59 Eten was prima
24 mei 2024 om 23:51 Eten was weer prima redelijk snel bezorgd
19 mei 2024 om 20:11 2,5 uur later me eten gekregen eten ook nog koud
14 mei 2024 om 9:29 Keurig bezorgd binnen de aangegeven tijd. Het eten was prima, topping van de pizza mag ietsje vindingrijker ;-)
11 mei 2024 om 17:05 Oude friet, shoarma proefde oud en te doorbakken. Burgers leken wel in de magnetron opgewarmd. Daarbij als je met ze belt krijg je vaak iemand te spreken die de zin in het leven lijkt opgegeven te hebben. Nooit meer
10 mei 2024 om 18:46 Eten was weer prima, bezorging iets aan lange kant
9 mei 2024 om 20:09 Bijna een uur op ons eten zitten wachten! Erg jammer!
5 mei 2024 om 18:53 De bodem vd pizza's waren verbrand en ze waren ook schaars belegd,dus viel wel tegen
3 mei 2024 om 18:59 Bezorging bijna na 2 uur door drukte Gelukkig wel warm en lekker
28 apr 2024 om 21:39 Altijd te laat zelf als je het gaat ophalen moet je nog bijna half uur wachten.
27 apr 2024 om 19:16 Jammer genoeg niet gekregen wat we hadden besteld, ook waren de broodjes zwaar verbrand. Zonde van het geld!